Descripción del proyecto

La nostra especialitat és el Content Marketing.

OOMKT creiem que una gran part del marketing online actual es basa en dissenyar una bona estratègia pel que fa als continguts. Aquests han de ser de qualitat, despertar l’interès dels usuaris i fer créixer la reputació de la teva marca. En conseqüència, redactem copywritings específics, creatius i professionals adaptats a la temàtica i els grups d’interès de la teva web i els relacionem amb les diverses plataformes de la teva empresa.

Necessites una estratègia de continguts?

Planifiquem i dissenyem campanyes d’Email Marketing personalitzades per a cada un dels nostres clients. Estem acostumats a gestionar grans campanyes corporatives i en la segmentació de perfils professionals. L’objectiu principal no és altre que assegurar el retorn de la inversió del nostre client i augmentar els seus ingressos.

Contacta amb nosaltres

La fotografia és un recurs bàsic en qualsevol estratègia de marketing de continguts. Oferim un servei professional d’imatge per a campanyes específiques del teu negoci. Fotografiem allò que vols transmetre al teu target per tal d’augmentar les captacions i les visites. 

Contacta amb nosaltres

Creem experiències transmèdia adaptades a les teves plataformes online d’acord amb el teu target.

Contacta amb nosaltres